Vücut Hücrelerimiz Normalden Daha Hızlı Çalışsaydı Ne Olacağını Biliyor Musunuz?

Eğer vücut hücreleri olması gerekenden daha hızlı çalışsaydı metabolitik aktivite artar, vücut ısısı ve kan basıncı yükselir, kilo kaybı gerçekleşir, terleme artar ve kişi genellikle sinirli davranışlar gösterirdi.
www.tasarimmucizesi.com
http://harunyahya.org/tr/Bunlari-Biliyor-Musunuz/10328/Vucut-Hucrelerimiz-Normalden-Daha-Hizli-Calissaydi-Ne-Olacagini-Biliyor-Musunuz
-
RNA, hücre zarının dış çeperi boyunca yerleşmiştir. RNA, hücre stoskeletini (hücre iskeletini) üreten proteinlerdekine benzer sarmalımsı yapılar örer. Bu yapılar, DNA’nın kopyalanarak çoğaltılmasında, protein sentezinde, hücre bölünmesinde ve diğer önemli işlemlerde görev almaktadır.
-
Beynin emirlerini taşıyan sinyaller elektrikseldir. Ayrıca vücut boyunca beyne doğru ilerleyen tüm duyu sinyalleri elektrikseldir. Hücre bölünmesi ve kalp atışı da elektrikseldir.
-
Aminoasitler, canlı hücrelerini oluşturan proteinlerin yapıtaşı olan moleküllerdir. Doğada 200 çeşidin üzerinde aminoasit bulunur. Ancak bunların arasından sadece 20 çeşit aminoasit canlılardaki proteinleri oluşturur.
-
Beyin hücrelerinin büyük kısmı embriyonun ilk beş ayında oluşur ve hepsi doğumdan önce beyindeki gereken konumlarını almış olurlar. Büyük bir hızla oluşan hücreler bir süre sonra merkezi sinir sisteminin kollarını oluşturmak üzere, daha uzaklara göç etmeye başlarlar.